de filippijnse echte sex verhalen

Althans dat merk ik maar al te vaak.
Slecht gekleed, chat vs engels gratis rond hun 40ste gaat het kapsel naar praktisch kort, egoistisch, bot, te direct, absoluut niet vrouwelijk, veel te plat, te mannelijk, te veel eisend.
Hoe is de Nederlandse vrouw?Kwestie van smaak ook.Nou heel simpel, er door heen prikken.En dan alsnog er zijn knappe Italiaanse vrouwen en veeeel lelijkere nl vrouwen.Maar ook doelgericht: dit heeft lekker als gevolg, als ze je wil dan heb je geluk!
Maar het woord respect bestaat daar niet.
De Nederlandse vrouw is feministisch, pleegt huiselijk geweld en heeft vaak een narsistische / borderline persoonlijkheidsstoornis.Want, contact krijgen met zon vrouw of meisje is erg lastig.De Nederlandse vrouw heeft zich gewoonn aangepast aan de doorsnee Nederlandse man.Maar die lieve Thaise vrouw bestaat, ook voor jou.Wat een gewaffel allemaal!Tja, hier stijgt mijn temperatuur flink van.Vrouwelijk of een man met een rok want uiteindelijk zijn we allemaal gelijk?
Mijn indruk van de Ned vrouw: en oorbellen, bijna nooit.
De Nederlandse vrouw streeft naar perfectie in haar doen en laten, maar laat minder snel merken wat zij voelt (mannelijker?).


[L_RANDNUM-10-999]