Je moet vechten tegen de eetstoornis of je gaat dood.
Je zal niet aantrekkelijk zijn.
Hoe wil je gaan zitten?
Je zal verslaafd raken aan het niet meer eten, aan het hongeren.Helaas, kan dat niet meer.En ik hoop voor je dat je haar van nature niet een geweldige tint heeft, want deze zal dof worden ne verdwijnen.Maar, you been there, you done that.En zij zullen je toch proberen het te sex schandaal verborgen cam laten eten.Puur om jouw omgeving/ moeder/ partner te laten geloven dat je nog ongesteld wordt. .Je wilt dit allemaal telefoon seks live verzending om mooi te zijn. Nee, erover praten is verboden.
Oh en vergeet die speciale tandpasta's, ze werken niet bij jouw tanden.Je kunt niet alles zien, je bent te veel met jezelf bezig.Maar er komt een dag dat dit allemaal afgelopen.That will freaking hurt.En als je dan eindelijk in echte spontane rijpe sex slaap valt, word je telkens weer wakker en sowieso heel vroeg in de ochtend.Wat eigenlijk best wel een speciale bezigheid is geworden.Dat is ware kracht, toch?Dan ben je helemaal alleen.Om dun te zijn, om controle te hebben om niets te hoeven voelen?
Nooit meer een kind zal kunnen krijgen.
En mocht je toch zwanger raken, dan hoop ik dat het niet gepland was, want de kans is groot dat je het toch zal verliezen.v.m.

Uit eten gaan met vrienden is er al helemaal niet meer bij!

[L_RANDNUM-10-999]