Vodafone bellers kunnen sinds vorige week Messenger berichten versturen tussen mobiele telefoons en PC's en chatten met MSN Messenger gebruikers.
Nadat u registreert met uw telefoonnummer ziet u direct wie van uw vrienden ook van deze app gebruik maken.Het scherm wordt dan in real-time op uw smartphone getoond.Zowel de app zelf als de communicatie met andere gebruikers is helemaal gratis.Tango app op je isexy erotische chat mobiel lukt het gegarandeerd!Vodafone Messenger, maar door de samenwerking met MSN kunnen gebruikers nu ook chatten met anderen buiten het Vodafone-netwerk en vice versa. .
Ook kunt u groepen aanmaken om naar meerdere personen tegelijk berichten te sturen.
Naast gewone gesprekken kunt u ook videogesprekken voeren en chatberichten versturen en ontvangen.Ook worden gratis tekstberichten ondersteund.Nimbuzz biedt alles-in-1 communicatie.Nimbuzz is gevestigd in Rotterdam, maar ook in Cordoba, Argentinië en Sao Paulo, Brazilië.0 om 13:00 1 minuut lezen.Naast de mogelijkheid om gratis te bellen, kun je ook met vrienden chatten in privéchats of in een groepschat met meerdere mensen.Wanneer u een Skype tegoed koopt kunt u ook tegen lage kosten bellen naar vaste en mobiele nummers over de hele wereld.Oorspronkelijk was deze dienst alleen beschikbaar voor BlackBerry toestellen.Een groot voordeel van Skype is natuurlijk dat het veel gebruikers heeft, dat u er telefoongesprekken mee kunt voeren en dat het niet alleen beschikbaar is voor mobiel maar ook voor desktopsystemen.Gebleken is dat mobiele bellers weinig op hebben echte pop sex films met de besloten omgevingen van bijvoorbeeld T-Zones en Vodafone Live.
De installatie van de Tango app op je mobiel gaat heel eenvoudig en werkt net als andere apps uit de App- of Play Store.
De samenwerking met MSN is niet exclusief.Vodafone kan vergelijkbare overeenkomsten sluiten met bijvoorbeeld AOL, ICQ en Yahoo.


[L_RANDNUM-10-999]