gratis dame te chatten

Voor meer info, stuur gerust een berichtje.
83 keer bekeken, 0 vandaag Lichtgrijze tijgerkitten gezocht Heeft iemand soms een nestje met 1 of 2 lichtgrijze tijgerkittens?
Of registreer je, en binnen de kortste keren plaats je zelf ook een zoekertje!Het liefst uit hetzelfde nest omdat de katjes elkaar dan al kennen.Profil ├╝berarbeiten, details angeben, Fotos/Videos hochladen.Onze vorige kater werd 10jaar en is nu ongeveer 1,5jaar geleden gestorven.Graag sociale diertjes, we hebben 3 poezen vriendjes voor.
108 keer bekeken, 0 vandaag Kitten gezocht Regio maakt niet uit Beste, Wij zijn een 27-jarig koppel uit Leuven.
98 keer bekeken, 0 vandaag Kitten gezocht Ik en mijn 2 kids van 15 en 12 jaar zijn op zoek naar een kitten om het aziatische salon verborgen cam een mooi leven vol liefde te geven.
Gezellig chatten met anderen zonder registratie, ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een serieuze relatie.Mijn poes is over enkele dagen dood teruggevonden en had graag zo snel 163 keer bekeken, 0 vandaag Ik zoek een kitten Hallo ik ben op zoek naar een kitten in de buurt van Lebbeke.Na 104 keer bekeken, 0 vandaag 2 katinnetjes gezocht Ik ben opzoek naar 2 katinnetjes regio vlaams brabant of kempen.Hierdoor heb je meer ruimte om te chatten en kun je meer zien.Es gibt keine versteckten Geb├╝hren!Ik ben opzoek naar een gratis kitten in regio Antwerpen.Wel een kleintje en liefst zindelijk 79 keer bekeken, 0 vandaag ik zoek 2 poesjes ik zoek 2 liefen kittens het liefst poesjes ik woon in Zierikzee alleen ik kan het er niet op zetten Nederlander 84 keer bekeken, 0 vandaag opzoek naar kittens Limburg.Hij moet goed zijn in de omgang met mensen en andere katten, aangezien we 10 keer bekeken, 2 vandaag gratis kitten gezocht!19 jaar en ik wil al lang een katje waar ik zelf voor kan zorgen.Liefst rond 8-11 weekjes oud.Ik ben op zoek naar een kitten om meteen af te halen, liefst zo jong mogelijk.
Op Datingsite Gratis kunt u informatie vinden over gratis chat.

Geslacht en kleur maakt niet veel uit.
Herverbinden, druk simpelweg op Terug om weer te verbinden met de vorige gebruiker.


[L_RANDNUM-10-999]