"Hoi buurman, leuk dat ik bij u mag komen zonnen ben zo alleen thuis"."Ach"zei ik"is wel gezellig, kunnen we wat babbelen zo vaak spreken we elkaar niet".
Ik loop league chat kamers eune snel naar mijn ligbed terug.
Ze trok haar trui uit, en toen ze deze over haar hoofd heen trok zag ik dat haar hemd strak tegen haar lijf geplakt was, ook dat was klets nat geworden, en het roze van haar huid scheen dwars door haar hemd.Ik was te laat samen met mijn beste vriendin Emma, Emma was mijn beste vriendin al sinds de 1e klas en ik deelde al mijn grootste geheimen met haar.'Doe maar rustig aan, we hebben alle tijd' fluisterde.Ik hoor haar zuchten maar durf niet verder onder haar broekje te gaan.Ik zette haar schoenen bij de kachel en deed er kranten in om ze te laten drogen.Ik voelde zijn stijve tegen mijn been aan toen hij me naar achter duwde op de massagetafel in de kleedkamer.Nu ze even weg was werd het weer rustig in mijn zwembroek kon ik op mijn rug gaan liggen.Ik trok haar truitje en bh naar beneden en zag dat haar kleine perzik kleurige tepel behoorlijk opgezwollen was en begon er aan te zuigen.Ze draait haar billen naar mij toe zodat ik er goed bij kan komen.Het kwam nog niet tot de helft van haar boven benen.Ik zag haar waterige ogen en besefte dat ze doodsbang voor mijn reactie moest zijn.Neem wat van haar sap en duw m n vinger iets in haar kontje.Ik ben Jasmijn, ik ben 19 jaar en ik ben een klein opdondertje.Mijn pik hangt slap en speels trek ik er even aan.Ze zuigt en likt mijn eikel zo lekker.
Ik weet dat ze weer bij haar ouders is sinds kort.Ik ben nieuwsgierig en stap van het ligbed.'Zal ik de tv aan zetten?' 'is mijn cams gratis 4 goed' zei.Ik dommelde even weg en droomde van Loes die mij aan het pijpen was.En daar was de strenge blik weer ik besefte nu dat die blik niet veel goeds kon betekenen voor mij.Ik kuste haar in haar nek en ik liet mijn tong omlaag glijden naar haar tepels en zabbelde er aan, ik tilde haar op, kwam overeind en zetten haar neer op de bank.Het was 1 uur en de hele dag hoefde ik niets meer, met een pyjamabroek en een trui op de bank en de gaskachel vol open.Even denk ik ze doet het er om maar al gauw denk ik waarom zou.'Dat wil ik wel geloven, zei.'vind je het leuk?' vroeg.
Ik zag hoe haar blik werd gevangen door de tent die in mijn broek ontstond en onder tussen liet ik mijn hand over haar blote been naar boven glijden, Het shirt verder omhoog schuivend.
Met grote ogen keek ze naar mijn stijve pik, kroop zo dicht mogelijk naar me toe en onzeker en tergend langzaam bewoog ze haar hand er weer naar toe.Ondertussen vingert ze haar klit en ik voel aan het samenknijpen van haar kutspieren dat ze bijna klaar komt.
Ze is met haar hand over haar bikini broekje aan het wrijven.


[L_RANDNUM-10-999]