misleid in het echte kinky sex

Reactie Robert, Op 09:08, ik heb vroeger nooit zo over mijn eigen moeder gedacht, nee beslist niet maar moeders van vrienden daar zaten er wel tussen waar ik dan wel deze gedachten bij had, ik ben inmiddels 63 en heb nu al een paar jaar.
Stefan reactie Rene, Op 13:36, nou zeg dat is niet niks man, zullen niet veel ervaringen mee zijn.Maar als het vader-dochter is, dan het is automatisch misbruik.Die keken we dan samen, want ze keek er graag naar.De volgende ochtend deden we gelijk weer.Ik ben ven menig dat als beiden sex met elkaar willen, of dat nu je doet yahoo chatrooms moeder zus of tante is en het is de wens van beiden gewoon doen je doet elkaar geen kwaad en bent alleen maar lief voor elkaar.
Maar ik merkte wel aan haar dat ze het fijn vond om dit te doen.
Reactie Robert, Op 08:14, nou Marcel, als je moeder en jij hier lekker van genieten gewoon blijven doen samen.
Vlak erna overleed live chat rooms zoals yahoo messenger mijn vader.Alles was in een fractie van een seconde.En had ik helemaal niet verwacht of aan gedacht.Voor ik het wist schoof ze hem.Je kan het er ook met niemand over hebben.Als je je wilt houden aan de 'afgesproken zeden en normen dan is het zeker niet bespreekbaar of zelfs denkbaar.Ik denk dat dat nog schattige stelletjes die echte sex steeds het geval is bij de meeste gezinnen.Zoiets als "Heb je wel een tissue bij de hand?" of natuurlijk liever nog "Zal ik het voor je afmaken?" Maar denk dat menig zoon of dochter zo schrikt dat een orgasme er vooreerst niet meer inzit.Dat deed ik zonder over na te denken en zij ook.
Toen ik iets dichter tegen haar opschoof voelde ik haar pruim.

Moeder-zoon dat vindt iedereen prima.
Maar ik ben benieuwd hoe het je zal vergaan en of het gaat lukken, succes en laat het nog eens weten hoe het ging.
Het waren simpele mensen dus ook die zoons en de moeder, dus het komt vast nog wel ergens voor?

[L_RANDNUM-10-999]