Monkeyland en Birds of Eden.
Vakantie in Kaapstad '.
Bezoek chat kamers denver aan het Apartheidmuseum.Genoeg om de meeste grote dieren te zien.Voorheen was Ronnies shop een van de vele kleine stalletjes langs een van Zuid-Afrikas doorgangwegen in de Westkaap.Barrydale, aan Barrydale rijd je gauw onopgemerkt voorbij, maar doe dit niet!Dezelfde dag maakten we de verplaatsing naar Knysna.Dag 13 14, safari in het Krugerpark.Vooral de Red Velvet is een feestje.
Ronnie, een oudere grijsaard uit de buurt, vond het allemaal wel prima.
Dat is toch wel het grootste genot van je trip langs Route.
Excentriek dorp, je zult in Barrydale je ogen uitkijken.Dag 6, verplaatsing van Paarl naar Oudtshoorn, met een tussenstop bij Ronnies Sex Shop voor een unieke hamburger.Calitzdorp, wijn, brandy, kaas, milkshakes, beha's, worstjes.Die was op zijn beurt not amused.En verder zijn de behas de enige sexy items die je bij Ronnies tegenkomt.De heren keken tevreden naar hun nieuw geverfde uithangbord.
Voor meer informatie over vakantie in Kaapstad en omgeving kan je je nu abonneren op onze gratis nieuwsbrief en volg ons ook op, facebook en via, twitter.
Een eerste kennismaking met Paarl.Want om nou te zeggen dat Ronnie zelf bijzonder sexy is?
Dat is het stadje waar.
Zelfs het Barrydale Hotel, gelegen in een prachtig historisch gebouw, is van binnen eigenlijk een hip en ietwat kitscherig gay-vriendelijk hotel, met echte penis-kunst aan de muren.

[L_RANDNUM-10-999]