Tsjaa, de body is wel mooi maar dan wel zwart of wit met black rims :P je mag em direct in men garage plaatsen hoor, hou rekening maar bij :-) @ Nick 16:23 Hey, ik als spaanstalige vind het hete sex chat kamer dan weer subliem passen bij dit.
Sponsored by: Need for Speed Carbon.
Al is ie roze, dan wil ik er nog wel in rijden!Mat rood ofzo en dan lekker donker!Niet in het goud natuurlijk, maar in het algemeen.Neeehh ik vind m erg bruut alleen in t matzwart.u.b en andere wielen voor de rest erg gaaf hahah tupperware voor de rijken!Zij startten destijds.22 uur, waarmee het beroemde startnummer van de Mercedes-Benz 300 SLR is verklaard.
Voor de auto heb ik maar een woord: BAH.
Deze droom auto is vet gaaf ik kan er alleen maar naar kijken maar hij britney jones sexy act-module chat buis is mooier als mijn vent!(Verschil van mening daargelaten is dit behoorlijk kinderlijke berichtgeving, moet ik helaas vaststellen) De kleur is niet van je het, maar de auto ansich vind ik prachtig!Waarom dit spaans/papiaments taalgebruik in de titel:S kan je toch anders verwoorden.P Ik moet zeggen dat Mansory zo fout is, dat het mooi wordt.Kleur is gewaagd en is een keer niet dat standaard zilver zwart of creme wit.In ieder geval een stuk beter dan al die bling en chrome shit die tegenwoordig aan je auto word geplakt.Als de poster hier op deze site zijn mening geeft volgen alle sukkels radeloos zn mening deze is gewoon geslaagd!Op de kleur na vind ik m eigenlijk best mooi.Ahahhah die binnekant zuigt echt panterpatroon wat een wie die binnekant mooi vind gooi ik in de sloot wou vette auto hoewel minder dan zijn voorganger vind ik dat dit een super mooi ding is vooral met die enzo achtige tuppenware Nou nou nou, vanwaar.
Ik vind dat mansory bij deze auto goed werk heeft afgeleverd, zeker wel bruut.
Deze is tenminste echt fout.

Ze bouwen naar vraag, neem ik aan?


[L_RANDNUM-10-999]